Vad kostar en hemsida hos Tierset?

Det är väldigt många som frågar 'vad kostar en hemsida' vilket kan vara väldigt svårt att svara på. Det är många olika aspekter som räknas in i priset för en digital lösning. Nedanför står de huvudsakliga sakerna som påverkar priset.

Vad kostar en hemsida

Funktionalitet

Alla hemsidor har olika typer av funktioner. Oavsett om detta är kontakformulär i botten av sidan eller om det är login system så kommer dessa faktorer att spelar en roll i den slutliga summan som projektet kommer kosta.

Antal Sidor

Idag finns det otroligt många sätt att utforma hemsidor, allt från one page hemsidor till hemsidor som får en djup struktur på grund av det material som sidan behöver presentera. Antalet sidor kommer därför påverka priset.

Responsiv

För att en hemsida ska vara anpassad till den teknologi som finns tillgänglig idag behöver en hemsida vara responsiv. Detta innebär att hemsidan i sig är anpassningsbar till den typ av verktyg som du använder när du besöker hemsidan.

WordPress vs kod

En hemsida kan byggas på olika sätt. De verktyg som vi erbjuder är att hemsidan kan byggas i WordPress eller i Kod. Beroende på vilken typ av uppbyggnad din sida behöver kommer detta också ha ett inslag i det slutliga priset.

WordPress vs kod

En hemsida kan byggas på olika sätt. De verktyg som vi erbjuder är att hemsidan kan byggas i WordPress eller i Kod. Beroende på vilken typ av uppbyggnad din sida behöver kommer detta också ha ett inslag i det slutliga priset.

Skräddarsydd design

Design på en hemsida är viktig. Därför erbjuder vi skräddarsydd design där vi utformar de visuella aspekter så att det passar antingen ert redan existerande utseende eller till ett ny utvecklat utseende som vi förser er med.

UX

Att en hemsida fungerar väl och att varje design beslut är genomtänkt behöver användarupplevelsen stå i fokus. Genom att använda metoder som är framtagna med användaren i åtanke kan bättre designbeslut tas och det låter era användare få en bättre upplevelse vid besöket.

Vill du se projekt vi har gjort?

Klicka in på vår portfolio.

Det är svårt att sätta en pris på en lösning utan att veta kraven på hemsidan

Alla digitala lösningar har olika typer av krav, så att svara på frågan ’ vad kostar en hemsida’ är väldigt svårt då vi inte kan sätta ett pris utifrån ett mail. Vi måste veta vilka exakta krav det är er digitala lösning behöver alternativt redan har för att kunna ge er ett pris. För att ta fram dessa eller diskutera dem rekommenderar vi er att kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte. Efter att ett lyckat möte sedan genomförts skickar vi en offert till er helt kostnadsfritt.