Vad är en digitalbyrå?

Det finns huvudsakligen tre typer av byråer som Tierset kan betraktas röra sig inom, webbyrå, digitalbyrå och designbyrå.

En webbyrå är en byrå som specialiserar sig på kommunikation genom digitala kanaler, speciellt Internet. En webbyrå brukar oftast ha någon form av expertis eller huvudsakligt område som man arbetar inom och många gånger blir webbyrån unik på sitt egna sätt. 

En digital byrå är en byrå som kombinerar kunskaper inom teknik och kunskap inom marknadsföring för att skapa helhetslösningar som leder till en uppskattad produkt hos användarna. En digitalbyrå kan anses som att det är en blandning av en webbyrå tillsammans med en traditionell reklambyrå som utvecklar. 

En designbyrå brukar oftast förknippas med att ett gäng designers som kliver samman och skapar en liten designbyrå med huvudfokus på grafisk design. Alla produkter som framställs av en designbyrå har design i åtanke vid varje steg i processen. Detta kan exempelvis vara logotyper, trycksaker eller visuella koncept som passar det projekt eller kund man arbetar mot.

Man skulle kunna säga att Tierset är en samling av dessa byråer där vi tar aspekter från varje typ av byrå och kombinerar dessa så att en rad olika tjänster kan erbjudas till kundens behov. Om du vill veta mer om vad en digital lösning skulle kunna kosta så kan du läsa mer här.

digitalbyrå